Als je een bedrijf hebt, dan krijg je bij het woord ‘administratie’ kriebels of juist rillingen. Het ligt er maar aan hoe jij erin staat en wat je interesses zijn. Wat wel zo is, daar valt niet over te onderhandelen, is dat je in de administratie veel veranderingen zult meemaken. Die veranderingen, die gaan we nog meer aanpakken. We gaan namelijk zorgen voor nog meer verandering. Die verandering valt terug te vinden in een bedrijfswagen leasen. Wij gaan in deze blog in op enkele technische aspecten omtrent een bedrijfswagen, het leasen van een bedrijfswagen en nog meer. Binnenkort kun jij dus de lease van een bedrijfswagen in je administratie opnemen zodat je kunt profiteren van allerlei voordelen. Je bent als het goed is na deze blog op de hoogte van alle ins and outs, dus laten we maar snel beginnen! 

De technische aspecten

Als je een bedrijfswagen op de balans wil gaan zetten met een leaseconstructie, dan moet je natuurlijk wel eerst de juiste bedrijfswagen vinden. Je moet iets kiezen dat bij jou, maar nog belangrijk; bij je bedrijf past. Je hebt daarom een taak die voor je staat, het kiezen en uitzoeken van allerlei dingen omtrent die bedrijfswagen. Dit wil je gedaan hebben, maar je hebt al zoveel dingen te doen. Laat je daarom gerust adviseren. Zo kan er worden geadviseerd dat je een iets lichtere bestelwagen neemt zodat je meer lading kan meenemen, aangezien de totale lading 3.500kg mag zijn. Daarnaast kun je je laten adviseren over allerlei hoogte en lengte varianten, zoals L1, L2, L3, H1, H2 en H3. Technisch niet zo heel moeilijk, maar wel fijn als een ander dit voor je kan oppakken! Het in kaart brengen van je wensen op het gebied van laadvermogen en de dingen die je gaat vervoeren is hoe dan ook nodig, dus houdt hier wel rekening mee. Zodra je dit hebt geregeld, heb je het technische aspect eigenlijk al op orde. 

De lease

De lease van een bedrijfswagen is net als met iedere andere grote aankoop een lastig proces. Er is voldoende om aan te denken en om rekening mee te houden en ook hier is het weer belangrijk dat je het overzicht behoudt. Wat heb je nu echt nodig? Waar moet je aan denken met de eigenschappen van de bedrijfswagen? Ook hier kun je weer hulp voor inschakelen, aangezien er bedrijven zijn die voor jou alles uitzoeken. Dit zijn erkende tussenpersonen voor grote leasemaatschappijen. De grootste kennis over de leaseconstructie die bij jou past, afmetingen, elektrisch of niet elektrisch en ga zo maar door; ze hebben het allemaal in pacht. Neem eens contact op met een dergelijk bedrijf en wellicht kunnen ze veel moois voor je betekenen. 

Voordelen

Leasen heeft veel voordelen, maar een bedrijfswagen natuurlijk ook. Van dat laatste was je je als het goed is al bewust, anders had je hier niet naar gekeken. Voor het leasen geldt dat er tegenwoordig voldoende constructies zijn die aantrekkelijk zijn in prijs, looptijd en andere voorwaarden. 

Door admin