Boekhoudpakket vergelijken

Bij de aanschaf van nieuwe boekhoudsoftware wilt u zeker weten dat u het juiste pakket kiest. Op deze pagina kunt u eenvoudig op basis van voor u van toepassing zijnde criteria pakketten vergelijken. Het enige dat u dan nog hoeft te doen, is de voor u geschikte boekhoudsoftware aan te schaffen.


 

Boekhoudprogramma’s en hun kosten

De meeste pakketten hebben een instapmogelijkheid voor een laag bedrag, dat meestal wel periodiek wordt afgesproken. Dus dit kan per maand of per jaar zijn. Afhankelijk van het aantal gebruikers dat nodig is en de te verwerken data, kan de prijs oplopen. In veel gevallen krijgt u wel korting op de factuur als u meteen een pakket voor een jaar afsluit.

Wat zijn de meest bekende boekhoudsoftware programma’s?

Er zijn een aantal grote spelers in de markt, waarvan de meest bekende misschien wel Exact Online is. Daarnaast heb je namen als AFAS en Snelstart die al lang bestaan. Misschien minder bekend, maar zeker een flexibele keus is Freshbooks. Voor de ZZP’ers is Moneybird een interessante keuze.

Bijhouden van uren in uw boekhoudsoftware

Zeker als u als een bedrijf een zogenaamde urenfabriek bent, is het handig om in één pakket ook de urenregistratie bij te houden. Pakketten als Gripp, maar ook Moneybird maken dit heel eenvoudig. Gripp komt ook met een uitgebreide planningsmodule, die heel goed werkt voor bijvoorbeeld online marketing bureaus. Vink de optie Urenregistratie aan onder Aanvullingen om pakketten met urenregistratie te selecteren.