De administratie bijhouden, facturen de deur uitsturen en offertes opstellen: een van de vele dagelijkse taken van een ondernemer. Voor al deze taken is het hebben van een goede internetverbinding een must have. Je kunt hiervoor een particulier internetabonnement afsluiten, maar een zakelijk internetabonnement kan voor jou ook een goede optie zijn. Hieronder vertellen we je waarom.

Zakelijk internet vs. particulier internet

Je zult je vast afvragen waarom je per se moet kiezen voor een zakelijk internetabonnement, als je ook gewoon een particulier internetabonnement kunt afsluiten. Een zakelijk internetabonnement is namelijk wel wat duurder dan een normaal internetabonnement. Toch zitten er wel een aantal verschillen tussen deze twee opties, die wellicht voor jou het overwegen waard zijn om over te stappen.

Hogere snelheid

Wanneer je aan het werk bent wil je namelijk niet dat jouw internet eruit ligt. Je kunt meteen achterlopen op schema of je kunt al direct een deel van jouw inkomsten verliezen. Gelukkig is dat risico bij een zakelijk internetabonnement een stuk kleiner. Een zakelijk internetabonnement zal minder gauw haperen en is veel sneller dan particulier internet. Als je het vergelijkt met een ‘gewoon’ internetabonnement voor particulieren, zul je merken dat de up- en downloadsnelheid veel hoger ligt bij een zakelijk internetabonnement.

Extra stukje service

Wist je ook dat de klantenservice bij een zakelijk internetabonnement beter is dan bij een particulier internetabonnement? Wanneer je op een probleem stuit, is de klantenservice vaak ieder uur van de dag voor jou beschikbaar. Je kunt hier jouw vragen stellen en de klantenservice zal samen met jou een oplossing zoeken, zodat je meteen weer aan het werk kunt.

Aanvullende opties

Wanneer je kiest voor een zakelijk internetabonnement heb je ook de mogelijkheid om te kiezen voor aanvullende opties, om nog meer te profiteren van jouw internetabonnement. Een vast IP-adres is daar een voorbeeld van. Het voordeel daarvan is dat je onder andere extra veilig en gemakkelijk kunt internetten.

Vergelijken, afsluiten en profiteren van snel internet

Je betaalt dan misschien wel wat meer voor een zakelijk internetabonnement, maar dat is het meer dan waard. Je kunt genieten van een stabiel, snel én veilig internet. Zit jij er ook aan te denken om een zakelijk internetabonnement af te sluiten? Dan is het een tip om eerst aanbieders met elkaar te vergelijken. Zakelijk internet vergelijken is overigens zo gepiept: je vult enkel een aantal gegevens in en je krijgt de beste deal te zien. Vervolgens kun je hier ook een zakelijk internetabonnement afsluiten. Ben je er nog niet helemaal over uit? Dan kun je ook een kijkje nemen op Internetten.nl en hier zowel particuliere als zakelijke internetabonnementen vergelijken.

Door admin