toeslagen zzp

Credit management is een vak apart. Niet ieder bedrijf heeft de middelen of de kennis om dit intern goed op een rij te hebben. Gelukkig kunnen externe partijen hierin een rol spelen. Denk aan partijen zoals Cannock Chase. De medewerkers hier streven ernaar om de partner een goed gevoel te geven over credit management, selecteert de gedetacheerde medewerkers nauwgezet en biedt een vernieuwende manier van werken aan.

boekhouden

Adviserende rol

Cannock Chase adviseert bedrijven, maar ook zorg- en onderwijsinstellingen omtrent hun credit managementprocessen- en systemen. Samen met de partner wordt gekeken naar de beste manier om de procedure zo efficiënt en doelgericht in te richten. Cannock Chase is gespecialiseerd op het gebied van acceptatie, facturatie, maar ook op huurincasso. Als de financiële afdeling weer helemaal op de hoogte is van de know-how rondom credit management, kan de gedetacheerde kracht de afdeling verlaten met een gerust hart. Op naar de volgende klus!

Mix and match

Elk bedrijf, organisatie of instelling is weer anders ingesteld en heeft een andere manier van opereren en een andere uitstraling. Het is belangrijk dat het contact met de adviseur en diegenen van de financiële afdeling van jouw bedrijf goed matchen. Alleen zo kom je tot de beste resultaten. Cannock Chase schat de situatie in en op basis daarvan wordt de beste match op de klus afgestuurd.

Aanvulling tijdens drukke periodes

Cannock Chase detacheert kenners van credit management naar bedrijven, maar het doel hiervan hoeft niet te zijn: het opdoen van kennis door de financiële afdeling. De medewerkers in het bedrijf zelf weten wellicht heel goed de fijne kneepjes van het vak. Cannock Chase zendt ook professionals uit naar bedrijven of instellingen om de werkdruk te verminderen tijdens de piekperiodes mee te helpen. Is een werknemer langdurig ziek? Cannock Chase kan ook hier een aanvullende kracht zijn. Zijn veel collega’s tegelijk op vakantie? Ook hier kan Cannock Chase bijspringen.

Interne kennis niet in huis? Trainen maar.

Het inhuren van een adviseur kan een oplossing zijn als het bedrijf de interne kennis over credit management niet in huis heeft. Al is het toch fijn om die kennis wel in huis te hebben, zodat je als bedrijf onafhankelijk kunt opereren. De oplossing hiervoor zijn de trainingen die Cannock Chase geven. Deze trainingssessies draaien om het delen van kennis, waardoor iedere deelnemer (ook de professionele trainer van Cannock Chase) wat van elkaar kan leren. Zo is je financiële afdeling weer snel op de hoogte.

Door admin