sensission

ADVERTORIAL – Sensission snapt heel goed dat u geen tijd wilt stoppen in uw administratie. Want wat is er nu vervelender om zelf alles in te moeten boeken, geen actueel overzicht te hebben of gebruik te moeten maken van ingewikkelde softwarepakketten? Wij maken van de last een lust door het werk uit uw handen te nemen en u direct inzicht te bieden. Met een goede administratie legt u vast wat er in uw onderneming gebeurt en houdt u overzicht. Geen gedoe meer met losse, verfrommelde bonnetjes, ingewikkelde facturen, schoenendozen vol. Door enkel een foto ervan te nemen wordt u factuur of bon direct verwerkt. Wij regelen de rest!

Sensission Administratie App

Altijd en overal uw up-to-date administratie inzien

Dankzij de applicatie op uw smartphone heeft u uw administratie altijd bij de hand. De applicatie heeft als doel u stuurinformatie en comfort te verschaffen. Zo kunt u omzetcijfers, openstaande debiteuren, openstaande crediteuren of de winst- en verliesrekening raadplegen. Zo kunt u, door middel van de applicatie, gefundeerde beslissingen nemen op basis van de actuele cijfers.
 

Aangifte omzetbelasting (btw-aangifte)

Aanlevering van inkoopfacturen en btw-bonnen geschieden uiteraard via onze applicatie. Sensission stelt elk kwartaal uw aangifte omzetbelasting op. U hoeft dit enkel te controleren en op te sturen naar de belastingdienst. Zo wordt kostbare tijd bespaard.

Automatische bankkoppeling

Bankafschriften overtypen in de administratie is verleden tijd dankzij de automatische bankkoppeling tussen Exact Online en uw bank. Zo worden bij- en afschrijvingen automatisch uitgewisseld, hoeft u geen digitale bankafschriften meer te importeren en hoeft u nooit meer uw bankafschriften over te tikken. Tevens is de koppeling geheel gratis.

Voor meer informatie kijkt u op Sensission.nl

Door admin