DFB Finance B.V.

Administratiekantoor DFB Finance B.V. in Oisterwijk

Administratiekantoor DFB Finance B.V.Ons kantoor is gespecialiseerd in het verzorgen van de totale boekhouding van MKB’ers en ZZP’ers. Wij kennen als geen ander de mogelijkheden voor u als ondernemer. Daarnaast houden wij ons nadrukkelijk op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen zodat wij u altijd een passend advies kunnen geven. DFB Finance B.V. is een jong en dynamisch kantoor met een duidelijk visie op transparantie en inzicht. Niet voor niets heeft u als (toekomstige) cliënt van DFB Finance B.V. toegang tot uw persoonlijke omgeving en accountmanager die volledig op de hoogte is van uw organisatie.

DFB Finance B.V. streeft naar een persoonlijke en professionele relatie met onze cliënten zodat u verzekerd bent van een onafhankelijk en deskundig advies dat bij uw organisatie past, nu en in de toekomst.

Met het product DFB ONLINE heeft u direct toegang tot uw volledige administratie, alle gemakken van het online voeren van uw boekhouding en de voordelen van het meekijken door ervaren specialisten. Met DFB ONLINE heeft u tegen zéér scherpe tarieven volledig inzicht.

Adresgegevens

Rozemarijn 46
5061 WK Oisterwijk
E. info@dfbfinance.nl
W. http://www.dfbfinance.nl